Bolig og ejendomsselskaber

Waks Rengøringsservice tilbyder en række forskellige services for bolig- og ejendomsselskaber. Vi vil være en troværdig partner, som udfører opgaverne hurtigt og effektivt. Vi kommer, når der bliver kaldt på os, og vi overholder altid en indgået aftale.

Da jeg har arbejdet som bygningsmaler i mange år, ved jeg hvilke kvalitetskrav og ønsker bolig- og ejendomsselskaber har. Netop 'det' sammen med vore solide rengøringserfaring gør, at vi er den perfekte samarbejdspartner for bolig- og ejendomsselskaber.

Vi arbejder på alle ugens dage, både tidligt og sent. Derfor er vi i stand til at løse både akutte og daglige rengøringsopgaver. Det er vigtigt for os, at vi ikke lader en kunde i stikken, for vi ved, hvor vigtigt det er at løse en opgave til tiden, så der ikke opstår problemer i den sidste ende.

I modsætning til mange andre rengøringsfirmaer, binder vi ikke vore kunder til langstrakte kontrakter, da vi ikke mener, det er formålstjeneligt at gøre rent hos en kunde, som ønsker at skifte leverandør.​

VI UDFØRER FØLGENDE

  • Almindelig trappevask
  • Hovedrengøring af trapper mm.
  • Rengøring af vaskerier
  • Rengøring af gildesale og køkken
  • Rengøring af toiletforhold
  • Vinduespudsning
  • Rengøring af fællesrum og gildesale m.m.
  • Flytterengøring

"Vi hos Malerfirma Carsten Sørensen i Aalborg har brugt Waks Rengøringsservice siden marts 2017 , og har kun positivt at sige. De har gjort alle lejligheder rene, som er blevet sendt til dem, (ca. 30 stk. om måneden) og er aldrig blevet ringet op med reklamationer af boligselskaber m.m., at de ikke har været gjort ordentlig rene. De har tit selv ringet ang. rengøring som ikke har stået på synsrapporterne, for at være sikre på at lejlighederne fremstår flotte når de tager derfra.

De er meget fleksible, hvis vi til tider har haft nogle haste sager, så er de sprunget på opgaven med det samme, og gjort alt for at få det hele til at gå op, og har stadigvæk afleveret et pænt resultat.

Samarbejdet mellem os er rigtig godt, og der er altid et smil på læben, og vi er gode til at kommunikere. Som tidligere skrevet, vil jeg helt klart anbefale Waks Rengøringsservice. De er meget samarbejdsvillig, søde og rare at snakke med både pr. telefon og personligt. Og de er altid klar på en opgave og får den løst til UG.

Vi fortsætter det gode samarbejde."


Henriette B. Paulsen Grabe
Konduktør/Formand

https://www.csmal.dk/

"Vi har benyttet Waks Rengøringsservice det sidste år og er altid yders tilfreds. Arbejdet udføres altid særdeles professionelt og vi har aldrig haft anledning til indsigelser. Vi kan derfor varmt anbefale Waks Rengøringsservice til både erhverv og private."

Med venlig hilsen
Bogholderi - HR Group ApS
Klokkestøbergade 17, kontor 7
9000 Aalborg

outlooklogo.png

PRISER

Vores priser er yderst konkurrencedygtige, og vi tilbyder både fast pris og timepris alt afhængig af, hvilken type af opgave, der ønskes udført.

KONTAKT WAKS RENGØRINGSSERVICE FOR ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TLF.: 27 58 76 34 ELLER VED AT UDFYLDE FORMULAREN​

 
 
 
Er det privat eller erhverv. der ønskes rengøring *

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores primære aktionsområde

Aalborg, Nørresundby, Vadum, Vestbjerg, Vodskov, Gistrup, Klarup, Storvorde, Svendstrup J., Kongerslev, Mou, Øster Hurup, Terndrup, Bælum, Hadsund, Skørping, Støvring og Nibe.

Vi tager ingen køre penge, når vi arbejder inden for vores primære aktionsområde.

Info om OS - Kontakt og Hvem er vi?

Waks Rengøringsservice Ivs

CVR: 38397362

Nyvej 8, 9293 Kongerslev

E-mail:

smutte2@gmail.com

Telefon:

27 58 76 34

Hvem er vi?

Vi er et lille rengøringsfirma, som består af mand, kone og 3 medarbejdere. Vores vision er, at vi skal have specialteams, der har stor erfaring inden for det felt som de arbejder med. Det betyder at de medarbejdere som kommer for at løse en opgave, rent faktisk ved, hvordan opgaven bliver løst hurtigt og effektivt.

Kunne du tænke dig En professionel rengøring?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har Ordnede forhold

Hos Waks Rengøringsservice syntes vi, det er vigtigt, at der er ordnede forhold på arbejdspladsen. Vi overholder alle de sikkerhedskrav, der findes på byggepladsen og i private hjem. Vores medarbejdere er organiseret og arbejder under den overenskomst som er indgået mellem 3F og DI. I vores biler findes altid hjelm, sikkerhedssko, handsker m.m., samt en mappe med sikkerhedsdatablade, så evt. skader på medarbejdere kan behandles korrekt og hurtigt.

Vi har både erhvervsansvars - og arbejdsskadeforsikring. Begge ved Tryg forsikring.

Medarbejdere hos Waks

Rengøringsservice skal aflevere en ren straffeattest, før de kan begynde med at arbejde hos os. Og så er de naturligvis omfattet af overenskomstaftalen med 3F.​