kontor og forretningslokaler

Når vi taler om rengøring af kontor og forretningslokaler - uanset om der er tale om store eller små fasilliteter, så taler vi også om arbejdsmiljø og indeklima. Medarbejdere og kunder har behov for at tingene fremstår rent og præsentabelt. Som kunde er det ikke positivt at komme i urene og nussede omgivelser. Det giver bla. et dårligt salg, og for de medarbejdere som arbejder på kontoret eller i forretningen, er det også vigtigt, at omgivelserne fremstår rene og indbydende, for det fremmer arbejdsmiljøet og motivationen for den enkelte medarbejder, når indeklimaet er i top.

I modsætning til mange andre rengøringsfirmaer, binder vi ikke vore kunder til langstrakte kontrakter, da vi ikke mener, det er formålstjeneligt at gøre rent hos en kunde, som ønsker at skifte leverandør.​

VI UDFØRER FØLGENDE

  • Støvsugning
  • Gulvask
  • Afstøvning
  • Vinduespolering
  • Rengøring og desinfiktion af toiletforhold
  • Rengøring af køkken og kantine
  • Tømning af skraldespande
  • Special opgaver​

Jeg er ovenud tilfreds med Waks Rengøringsservice rengøring af vores kontorfaciliteter. Servicen er fleksibel, kvaliteten er i top og prisen fair. Hermed anbefalet!

Med venlig hilsen / With kind regards,

Mads Vittrup

CEO & Partner

PRISER

Vores priser er yderst konkurrencedygtige, og vi tilbyder både fast pris og timepris alt afhængig af, hvilken type af opgave, der ønskes udført.

KONTAKT WAKS RENGØRINGSSERVICE FOR ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TLF.: 27 58 76 34 ELLER VED AT UDFYLDE FORMULAREN​

 
 
 
Er det privat eller erhverv. der ønskes rengøring *

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores primære aktionsområde

Aalborg, Nørresundby, Vadum, Vestbjerg, Vodskov, Gistrup, Klarup, Storvorde, Svendstrup J., Kongerslev, Mou, Øster Hurup, Terndrup, Bælum, Hadsund, Skørping, Støvring og Nibe.

Vi tager ingen køre penge, når vi arbejder inden for vores primære aktionsområde.

Info om OS - Kontakt og Hvem er vi?

Waks Rengøringsservice Ivs

CVR: 38397362

Nyvej 8, 9293 Kongerslev

E-mail:

smutte2@gmail.com

Telefon:

27 58 76 34

Hvem er vi?

Vi er et lille rengøringsfirma, som består af mand, kone og 3 medarbejdere. Vores vision er, at vi skal have specialteams, der har stor erfaring inden for det felt som de arbejder med. Det betyder at de medarbejdere som kommer for at løse en opgave, rent faktisk ved, hvordan opgaven bliver løst hurtigt og effektivt.

Kunne du tænke dig En professionel rengøring?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har Ordnede forhold

Hos Waks Rengøringsservice syntes vi, det er vigtigt, at der er ordnede forhold på arbejdspladsen. Vi overholder alle de sikkerhedskrav, der findes på byggepladsen og i private hjem. Vores medarbejdere er organiseret og arbejder under den overenskomst som er indgået mellem 3F og DI. I vores biler findes altid hjelm, sikkerhedssko, handsker m.m., samt en mappe med sikkerhedsdatablade, så evt. skader på medarbejdere kan behandles korrekt og hurtigt.

Vi har både erhvervsansvars - og arbejdsskadeforsikring. Begge ved Tryg forsikring.

Medarbejdere hos Waks

Rengøringsservice skal aflevere en ren straffeattest, før de kan begynde med at arbejde hos os. Og så er de naturligvis omfattet af overenskomstaftalen med 3F.​