ny og ombygning

Jeg er oprindeligt uddannet som bygningsmaler, hvilket naturligvis giver mig en særlig indsigt i, og forståelse for de kvalitetskrav, der er gældende indenfor ny- og ombygning. Mine erfaringer med håndværkerfagene og rengøring i fraflytningslejligheder og håndværkerrengøring i forbindelse med nybyggeri, har givet mig indsigt i, hvordan opgaver skal udføres, og hvordan de gribes an. Her tænkes på rengøring / oprydning efter håndværkere og så naturligvis den endelige slutrengøring, der skal sikre godkendelse uden problemer eller bemærkninger. Vi har gennem tiden forestået håndværker og slutrengøring på forskellige byggepladser, og i den forbindelse har vi ikke skullet tilbage og rette evt. fejl og mangler. Det er vi naturligvis meget stolte af.

VI UDFØRER FØLGENDE

  • Håndværkerrengøring
  • Afleverings/slutrengøring
  • Vinduespudsning
  • Oprydning på byggepladsen
  • Rengøring af skurvogne/skurvognsbyer
  • Forefaldende opgaver
  • Grov rengøring
  • Flytterengøring​

"Vi hos Malerfirma Carsten Sørensen i Aalborg har brugt Waks Rengøringsservice siden marts 2017 , og har kun positivt at sige. De har gjort alle lejligheder rene, som er blevet sendt til dem, (ca. 30 stk. om måneden) og er aldrig blevet ringet op med reklamationer af boligselskaber m.m., at de ikke har været gjort ordentlig rene. De har tit selv ringet ang. rengøring som ikke har stået på synsrapporterne, for at være sikre på at lejlighederne fremstår flotte når de tager derfra.

De er meget fleksible, hvis vi til tider har haft nogle haste sager, så er de sprunget på opgaven med det samme, og gjort alt for at få det hele til at gå op, og har stadigvæk afleveret et pænt resultat.

Samarbejdet mellem os er rigtig godt, og der er altid et smil på læben, og vi er gode til at kommunikere. Som tidligere skrevet, vil jeg helt klart anbefale Waks Rengøringsservice. De er meget samarbejdsvillig, søde og rare at snakke med både pr. telefon og personligt. Og de er altid klar på en opgave og får den løst til UG.

Vi fortsætter det gode samarbejde."


Henriette B. Paulsen Grabe
Konduktør/Formand

https://www.csmal.dk/

cs_logo

KONTAKT WAKS RENGØRINGSSERVICE FOR ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TLF.: 27 58 76 34 ELLER VED AT UDFYLDE FORMULAREN​

 
 
 
Er det privat eller erhverv. der ønskes rengøring *

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores primære aktionsområde

Aalborg, Nørresundby, Vadum, Vestbjerg, Vodskov, Gistrup, Klarup, Storvorde, Svendstrup J., Kongerslev, Mou, Øster Hurup, Terndrup, Bælum, Hadsund, Skørping, Støvring og Nibe.

Vi tager ingen køre penge, når vi arbejder inden for vores primære aktionsområde.

Info om OS - Kontakt og Hvem er vi?

Waks Rengøringsservice Ivs

CVR: 38397362

Nyvej 8, 9293 Kongerslev

E-mail:

smutte2@gmail.com

Telefon:

27 58 76 34

Hvem er vi?

Vi er et lille rengøringsfirma, som består af mand, kone og 3 medarbejdere. Vores vision er, at vi skal have specialteams, der har stor erfaring inden for det felt som de arbejder med. Det betyder at de medarbejdere som kommer for at løse en opgave, rent faktisk ved, hvordan opgaven bliver løst hurtigt og effektivt.

Kunne du tænke dig En professionel rengøring?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har Ordnede forhold

Hos Waks Rengøringsservice syntes vi, det er vigtigt, at der er ordnede forhold på arbejdspladsen. Vi overholder alle de sikkerhedskrav, der findes på byggepladsen og i private hjem. Vores medarbejdere er organiseret og arbejder under den overenskomst som er indgået mellem 3F og DI. I vores biler findes altid hjelm, sikkerhedssko, handsker m.m., samt en mappe med sikkerhedsdatablade, så evt. skader på medarbejdere kan behandles korrekt og hurtigt.

Vi har både erhvervsansvars - og arbejdsskadeforsikring. Begge ved Tryg forsikring.

Medarbejdere hos Waks

Rengøringsservice skal aflevere en ren straffeattest, før de kan begynde med at arbejde hos os. Og så er de naturligvis omfattet af overenskomstaftalen med 3F.​