Rengøring til private​

Ved Waks Rengøringsservice deler vi privat rengøring op i 4 tilbudsmodeller.

De forskellige modeller kan naturligvis kombineres.​

DAGLIGDAGS RENGØRING

Dagligdags rengøring udføres typisk med forskellige intervaller. Nogle har brug for rengøring 1 gang om ugen og andre kun hver 14. dag. Dagligdags rengøringen omfatter de typiske rengøringsopgaver man har i dagligdagen.

SELVVALGT OPGAVE

Du bestemmer selv hvilke opgaver du ønsker løst fra gang til gang. Du skriver simpelthen en arbejdsseddel til os og så går vi frem efter den.

HOVEDRENGØRING

Hovedrengøring udføres typisk også med forskellige intervaller. Det kunne være 1-2 gange om året. Hovedrengøringen er en mere grundig og omfattende rengøring. Her kommer vi virkelig ud i krogene.

FLYTTERENGØRING

Rengøring af tomme boliger f.eks. efter fraflytning eller før indflytning. Her bliver alt vasket ud- og indvendigt.

KONTAKT WAKS RENGØRINGSSERVICE FOR ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TLF.: 27 58 76 34 ELLER VED AT UDFYLDE FORMULAREN​

 
 
 
Er det privat eller erhverv. der ønskes rengøring *

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores primære aktionsområde

Aalborg, Nørresundby, Vadum, Vestbjerg, Vodskov, Gistrup, Klarup, Storvorde, Svendstrup J., Kongerslev, Mou, Øster Hurup, Terndrup, Bælum, Hadsund, Skørping, Støvring og Nibe.

Vi tager ingen køre penge, når vi arbejder inden for vores primære aktionsområde.

Info om OS - Kontakt og Hvem er vi?

Waks Rengøringsservice Ivs

CVR: 38397362

Nyvej 8, 9293 Kongerslev

E-mail:

smutte2@gmail.com

Telefon:

27 58 76 34

Hvem er vi?

Vi er et lille rengøringsfirma, som består af mand, kone og 3 medarbejdere. Vores vision er, at vi skal have specialteams, der har stor erfaring inden for det felt som de arbejder med. Det betyder at de medarbejdere som kommer for at løse en opgave, rent faktisk ved, hvordan opgaven bliver løst hurtigt og effektivt.

Kunne du tænke dig En professionel rengøring?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har Ordnede forhold

Hos Waks Rengøringsservice syntes vi, det er vigtigt, at der er ordnede forhold på arbejdspladsen. Vi overholder alle de sikkerhedskrav, der findes på byggepladsen og i private hjem. Vores medarbejdere er organiseret og arbejder under den overenskomst som er indgået mellem 3F og DI. I vores biler findes altid hjelm, sikkerhedssko, handsker m.m., samt en mappe med sikkerhedsdatablade, så evt. skader på medarbejdere kan behandles korrekt og hurtigt.

Vi har både erhvervsansvars - og arbejdsskadeforsikring. Begge ved Tryg forsikring.

Medarbejdere hos Waks

Rengøringsservice skal aflevere en ren straffeattest, før de kan begynde med at arbejde hos os. Og så er de naturligvis omfattet af overenskomstaftalen med 3F.​